Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piccata Milanese på kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god lättlagad rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut kycklingfileerna mellan två plastfolie så de blir platta och stora.
  2. Blanda ströbröd med parmesanost samt persiljan och kryddor. Lägg filéerna först i det uppvispade ägget sen i ströbrödsblandningen! Stek i stekpannan med rikligt med margarin eller olja.
  3. Tomatsås: Fräs först alla grönsakerna utom zucchinin i olja tills de blivit glansiga och fina tillsätt de övriga igredienserna, låt allt koka upp till sätt zucchinin och låt den puttra med i ca 15 minuter.
  4. Servera rätten med en citronskiva på köttet samt klyftpotatis, ris eller pasta

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammis 18 april 2010

    Det är så här en tio-poångare ska smaka, jag åt och åt och åt..Kycklingfileerna var underbara, sen var såsen guuudomlig..( jag är mycket kräsen hur en tomatsås ska smaka ) Men här blir det full pott Tackar och bugar för god mat

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.