Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pichelsteiner topf

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en härlig sommargryta som härstammar från Büchelstein i Bayern. Fyll en stor gryta med sommarens mångfald av grönsaker och flera olika sorters kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 1 cm tjocka skivor och dela skivorna i bitar.
  2. Ansa och dela kålen i små klyftor. Ansa de övriga grönsakerna. De behöver inte delas i mindre bitar. På så vis får de samma koktid som köttet.
  3. Varva kött, grönsaker, kryddgrönt och kryddor i en gryta. Häll över så mycket buljong att kött och grönsaker täcks.
  4. Lägg på ett tättslutande lock och låt rätten sjuda 20 minuter tills köttet är mört, men grönsakerna fortfarande har kvar sin spänst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.