Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picklad rödlök

(1 kommentar)  
Skriv ut

Både vacker och jättegod. Servera till hamburgare, kyckling, pannbiff, grillat, pulled pork m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ättika, socker, vatten och salt i en kastrull och koka upp.
  2. Skiva löken tunt och lägg i en glasburk.
  3. Slå den varma lagen över den skivade löken och låt stå kallt i minst ett dygn innan servering.
  4. Förvara i kylskåp. Hållbarhet ca 1 månad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Picklade rödlök 23 december 2017

    Picklade rödlök

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.