Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picklade äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till lamm och vilt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär löken i strimlor.
  2. Koka ihop ättika, socker, vatten, kanelstång, lagerblad, ingefära, kryddpepparkorn och lök i en kastrull ca 2 minuter.
  3. Dela, kärna ur och skär äpplena i klyftor.
  4. Lägg äpplena i kastrullen och låt sjuda ca 3 minuter under lock.
  5. Ta från värmen och låt svalna. Förvara i en ren glasburk i kylen fram till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.