Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picklade chilifrukter

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott till grillat om du gillar sting.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg 10 chilifrukter och 2-3 vitlöksklyftor i en väl rengjord glasburk. Koka upp 2 dl ättikssprit, 4 dl vatten, 2/3 dl strösocker, 1 msk senapsfrön och 1 tsk korianderfrön i en liten kastrull. Låt koka ca 3 minuter. Häll lagen över chilifrukterna och vitlöken. Förslut burken. Låt svalna och ställ sedan kallt i 5-6 timmar, gärna över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.