Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picklade citronpäron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras till kötträtter, glass eller ost, gärna getost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela päronen i fjärdedelar om de är stora. Gråpäron behöver bara skalas.
  2. Tvätta citronen i varmt vatten och skiva den. Koka upp ingredienserna till lagen och sjud päronen mjuka tillsammans med citronskivorna. Det tar cirka 15 minuter. Känn med en sticka att de är klara.
  3. Häll upp i glasburkar och förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PrimulaVera 4 september 2011

    ska det verkligen vara 8 dl stjärnanis!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.