Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picknickbröd

 
Picknickbröd Picknickbröd
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ett väldigt gott bröd som man kan variera sig massor med behöver ej följa receptet. Ett tips på variation är att byta salami,fetaost och tapenade mot rökt skinka,mozzarella och pesto. Ta med ut på picknick och ät.Glöm inte en skärbräda och vass kniv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av ett litet lock på brödet och gröp ur innehålet, spara ca 3 cm "brödvägg" runt om
  2. Låt paprikan rinna av i ett durkslag. Klä sen väggarna i brödets hålrum med salladsblad.
  3. Varva med fetaost, salami, paprika, tapenade och sallad i hålrummet.
  4. Klistra igen hålet med philadelphiaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.