Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piggelin à la Juddan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Min verson av piggelindrinken, tycker det blir absolut godast :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa piggelinglassen i ett ganska stort glas, det hjälper om den fått smälta en liten stund.
  2. Häll i Midori, ca halva glaset, man kan ha mer eller mindre (det är en smaksak).
  3. Fyll upp resten av glaset med fruktsoda eller sprite.
  4. Kall! Läskande! GOD!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • softnjoy 7 september 2009

    hehe de där e ett gammalt prövat recept ;) men den blir sviiin god :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.