Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pikantsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En sås som är lika god kall som varm. Snabb att göra. Passar utmärkt till både kött & fågel. Vi brukar ha den till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull, släng i curryn. Lägg i lök- och äpplehacket. Låt fräsa en stund, tills det mjuknar något. Strö över vetemjölet, rör om och tillsätt tomatpurén. Vispa ner vattnet/buljongen och sist creme fraichen. Låt sjuda någon minut. Avsmaka med salt & peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.