Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilaffris med aubergine

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Underbart till kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär lökarna i tunna klyftor. Fräs löken mjuk, men utan att den får färg i olja i en tjockbottnad kastrull.
  2. Rör i riset och låt det fräsa med i 1-2 minuter. under omrörning. Häll på buljongen. Låt koka under lock i 15 minuter på svag värme.
  3. Tärna auberginerna, ca: 2 x 2 cm. Fräs dem njuka i olja i en stekpanna. Pressa och tillsätt vitlöksklyftorna, salta och peppra.
  4. Rör ner auberginerna i det heta riset och blanda i persiljan. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.