Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmussla i grön sparrissoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festligt recept på sparrissoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den råa, gröna sparrisen i bitar och fräs tillsammans med schalotten- och vitlöken i smöret utan att det tar färg. Fyll på med vin, buljong och grädde. Krydda med salt och peppar. Koka tills sparrisen är mjuk, mixa och sila soppan.
  2. Halstra pilgrimsmusslorna i varm panna med olivolja, ca 1 min på varje sida. Krydda med havssalt.
  3. Lägg musslan i djup tallrik, toppa med kaviar. Garnera med två kokta sparrisar. Häll den varma soppan runt musslan. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.