Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pillas falukorvsgratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-7 portioner
Skriv ut

Väldigt lättlagat och gott och som hela familjen älskar.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr. Koka riset. Skär falukorven i stavar,skölj och skär en purjolök i slantar. Fräs falukorven och purjolöken i några minuter. Häll riset i en smord ugnsfast smord form. Lägg korvfräset så att det täcker riset så mycket som möjligt. Gör bearnaisesås enligt paketet. Det ska vara mycket sås. Jag brukar ta 2 påsar. Häll såsen över riset och korvfräset. Stick med en gaffel så att såsen rinner ner i formen. Strö gärna riven ost över om du vill. Sätt in i ugnen i ca 15-20 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • miaS 3 mars 2008

    Provade detta recept med en lätt skeptisk inställning...Kanongott!! Trevligt att bli glatt överraskad

  • Gladiolus 20 maj 2008

    Det låter bra att få till något annat med Falukorv.

  • loppan35 4 juni 2009

    åt detta till middag igår, det var en lätt och god vardagsrätt. Min dotter på 13 gillade detta skarpt och tyckte gott att jag skulle göra det många gånger till *L* så tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.