Pimpad tomatsoppa med goda tillbehör!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och finhacka lök och vitlök fint. Skålla tomaterna, dra av skalet och hacka dem grovt. Fräs lök och vitlök mjuka i smöret. Lägg ner tomathacket och tillsätt vin, buljong och tomatpuré. Låt soppan koka sakta i 15 minuter. Mixa soppan slät i en matberedare eller med en stavmixer. Blanda ner grädde och smaka av med honung, salt och peppar.
- Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla olja över skivorna och rosta mitt i ugnen tills de har fått fin färg. Blanda hackade tomater med basilika och fördela på bröden.
- Blanda créme fraiche och riven parmesanost.
- Toppa soppan med parmesankrämen och servera med bruschettan.
Publicerat den
26 oktober 2016
Liknande recept
Skriv kommentar