Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pimpad tomatsoppa med bruschetta och parmesankräm

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Pimpad tomatsoppa med goda tillbehör!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och finhacka lök och vitlök fint. Skålla tomaterna, dra av skalet och hacka dem grovt. Fräs lök och vitlök mjuka i smöret. Lägg ner tomathacket och tillsätt vin, buljong och tomatpuré. Låt soppan koka sakta i 15 minuter. Mixa soppan slät i en matberedare eller med en stavmixer. Blanda ner grädde och smaka av med honung, salt och peppar.
  3. Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla olja över skivorna och rosta mitt i ugnen tills de har fått fin färg. Blanda hackade tomater med basilika och fördela på bröden.
  4. Blanda créme fraiche och riven parmesanost.
  5. Toppa soppan med parmesankrämen och servera med bruschettan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.