Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pineapple upside-down kaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God till fikat eller som mellanmål. Jag har ändrat mängden på ananasringar och körsbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en pajform och häll i pärlsocker över botten, placera över avtorkade ananasringar. Lägg körsbär i mitten av ringarna och emellan.
  3. Blanda ihop och vispa med elvisp eller blanda i matberedare mjöl, farinsocker, socker, bakpulver, soda, margarin och sist ananassaft.
  4. Häll smeten i formen och grädda 30 minuter.
  5. Ta ut kakan, låt den svalan och vänd den upp och ner på ett serveringsfat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.