Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pink grape ice cream

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Sött möter syrligt i denna rosa drömlika dessert. Frisk och fräsch avrundning på en god middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv grapeskalet fint. Dela grapefrukten, pressa ur saften och skrapa ur fruktköttet. Vispa ihop äggulor, florsocker, grapeskal, saft och fruktkött i en skål.
  2. Vispa grädden hårt och blanda ner äggsmeten. Häll smeten i en form, frys i minst 4 tim. Ta fram glassen och låt den mjukna i rumstemperatur ca 30 min. Servera gärna med grapeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.