Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pinkfilled cupcakes

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Den här muffinsen gör garanterat succé! Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 225°C. Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. 2. Rör ner övriga ingredienser i ägg/socker-smeten och rör sist i margarinet. Blanda i hackad choklad efter tycke och smak.
  3. 3. Ställ ut muffinsformar på en plåt. Fördela smeten i formarna, fyll till ungefär hälften.
  4. 4. Blanda lite mer än halva paketet kesella med pepparmynta olja och röd karamellfärg efter behag. Klicka ner ”fyllningen” i en spritspåse och spritsa ner en klick fyllning i varje muffins.
  5. 5. Grädda muffinsen i mitten av ugnen ca 10 min. De ska vara kladdiga.
  6. Tips: Vid servering kan du sikta lite florsocker över muffinsen. Om du vill kan du byta färg på fyllningen till t ex grön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.