Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pinnbröd

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Primitiv matlagning Det finns många recept på pinnbrödsdeg, men detta är det bästa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en skål och knåda ihop till en deg.
  2. Leta upp en pinne, tälj av barken i toppen där degen ska sitta.
  3. Dela upp degen i 10 delar. Gör en lång smal "korv" av varje del och rulla på den på pinnen. Håll pinnen över glöden tills den blir gyllenbrun. Det går fint att äta pinnbrödet som det är, med lite smör eller med sylt.
  4. Degen går utmärkt att frysa för senare användning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.