Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår


Smörj ett smörgås-eller bakplåtspapper väl och lägg det i en långpanna, 30x40 cm. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggulorna, en i taget, och rör en stund mellan varje. Blanda mjölet med bakpulve...

12
9

Vispa smör och socker poröst. Tillsätt en äggula i taget under vispning. Tillsätt mjölken och rör om. Blanda vetemjöl och bakpulver, och blanda ner till en jämn smet. Bred ut smeten på ett smort bakp...

1 h
10

Vispa smör + strösocker poröst, tillsätt en äggula i taget. Tillsätt mjölken under omrörning. Rör sen ner vetemjöl + bakpulver, blandat! Klä två runda formar med bakplåtspapper och fördela smeten jämn...

1
2

Ugnstemperatur 150º Den här tårtan hör till de nyare som snabbt blivit populär och fått många namn, t ex Brittatårta, Pinocchiotårta. Till en större långpanna, ca 35x40 cm, gör 1 1/2 sats. Tårtan g...

12
8

Den här tårtan är väldigt bra att ta till vid större kalas, den brukar också bli mycket uppskattad av så väl stora som små. Tårtan på den här bilden är bakad av en botten som vi delat mitt itu. Vill...

1 h
12-14
2

Sätt ugnen på 175°C. Rör rumstempererat matfett tillsammans med socker vitt och poröst. Tillsätt gulorna en i sänder under fortsatt vispning. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker, sikta ner mjöl...

12-14

Ugnen på 175 grader. Vispa smör och strösocker poröst. Tillsätt en äggula i taget under ständig vispning. Tillsätt mjölken och rör om. Blanda vetemjöl och bakpulver, blanda ner till en jämn sm...

45 min
10

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.