Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pipérade

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lätt att laga. Bör ätas varm.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök och paprika mjukt i 2 msk olivolja i en stekpanna på svag värme tills löken fått fin färg. Tillsätt tomater och kryddorna. Stek under omrörning några minuter. Knäck ner äggen ovanpå grönsakerna, eller vispa dem först och häll smeten över grönsakerna så det blir som en äggröra. Låt det koka försiktigt tills äggen har stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.