Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pirog-fyllning

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Fyllning till vårt pirog-recept, passar som hand i handske till rödbetssoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta svampen & blötlägg den en stund. Funkar bra med champinioner för den som så önskar. Strimla vitkålen & salta lite grand. Koka svampen i vattnet den ligger i tills den blir mjuk. Häll av vattnent, hacka svampen fint, desamma med de kokta ägget. När du har ångan uppe så finhacka även löken & stek den lite i smör. Lägg i den hackade kålen i pannan & häll över buljongen. Koka till kålen är mjuk. När den är färdig, häll av vattnent & blanda ihop resten tilsammans med salt & peppar efter smak.
  2. Lycka till!!
  3. Smacznego!!

Kommentarer (2)

  • malgorzata 30 mars 2008

    Kanon!!!!

  • farucca 20 juni 2008

    Ett bra recept pierogi är i stort sett samma som ryska pilmeni. Ryska piroger är något annat. Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.