Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

piroger, bullar eller pizzabotten.

 
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

250 grader 10-12 minuter mitten av ugnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke, häll i vatten, olja och fiberhusk och rör om tills jästen löst sig. Låt svälla 10 minuter. Blanda i kesella, salt och det mesta av mjölet. Arbeta degen kraftigt, gärna i maskin. Låt jäsa ca 30 minuter.
  2. Kavla ut och gör piroger, bullar eller pizzabotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.