Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pirogfyllning med kyckling

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Smakrik kycklingfyllning (Deg - se grundrecept piroger). Lika god varm som kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset och förbered degen. (Se grundrecept pirogdeg.) Sätt på ugnen på 225 grader.
  2. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Skölj och strimla purjon. Fräs kyckling och purjo i margarin ca 5 minuter, Tillsätt ris, creme fraiche, kryddor och honung.
  3. Fördela fyllningen p "pirogdegsrundlarna". Vik ihop och pensla med ägg. Grädda ca 10-15 minuter.
  4. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • compe 27 oktober 2008

    dessa var goda detta recept får en 4 av mig

  • compe 27 oktober 2008

    allså en fyra av mig

  • generalsilver 25 maj 2009

    Underbart recept. Maken kom in när röran var klar och smakade lite, stannade upp fick stora ögon och sa: MMMM! Sen tog han lite till! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.