Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistage- och chèvrepanerad lax med svartkål och broccoli

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ugnsbakad lax med ett täcke av chèvre, pistagenötter och basilika. Serverat med kokoswokad svartkål och broccoli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta på ugnen på 180 grader, skala sedan pistagenötterna och lägg dem i en skål och krossa dem lätt med en sked. Eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem där i. Hacka sedan upp basilika och blanda ner i nötterna, lägg ner chèvren och amaranthen och blanda noga med en sked, pressa sedan över lite lime.
  2. Lägg upp laxen i en ugnsform, pressa över lite lime och toppa sedan med chèvreröran med hjälp av en sked. Ställ in i ugnen i 20 minuter.
  3. Stek under tiden svartkål i kokosolja, när den fått färg – häll över kokosmjölken och havssalt och låt det koka ihop.
  4. Servera sedan laxen när den är klar och svartkålen med ångkokt färsk broccoli. Denna rätt är i alla fall ett måste att prova!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.