Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistagefyllda cupcakes

 
Skriv ut

Läckert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader om du vill göra stora cupcakes, och 225 grader om du vill göra små. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör sedan ner smält smör, mjölk och vanilj essans/arom.
  2. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ner i smeten.
  3. Placera ut pappersformarna i en muffinsplåt (se tips!) Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när du dragit ut den.)
  4. Dekorera med tex grönt socker/strössel och pistagenötter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.