Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistagekaka Mascapone med jordgubbar och vanilj

 
Skriv ut

En smarrig efterrätt med smak av pistage, jordgubbar och fräsch vanilj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst.
  2. Blanda samman alla torra ingredienser utom jästen. Rör ut jästen i det smälta smöret. Blanda samman med äggsmeten och vodkan.
  3. Blanda crème fraiche och pistagepastan, vänd ner i smeten.
  4. Häll i en smord och mjölad form.
  5. Baka i ugn c:a 30 min på 175 garder.
  6. Rör mascarpone, mjölk och florsocker till en slät kräm. Strimla vaniljstången till garnering.
  7. Noppa och dela gubbarna. Riv skalet och pressa juicen från limen. Strimla mynta och marinera gubbarna i lime, mynta och florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.