De här skivorna av skinkschnitzel är fyllda med pistaschmandlar och örter och serveras med äppelmos.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 220 grader. Smält margarinet i en stekpanna på hög värme och fräs purjolök och vitlök 2-3 minuter tills purjon är mjuk. Lägg över i en stor skål och blanda ner persilja, pistaschmandlar och ströbröd.
- Lägg schnitzlarna på ett plant arbetsbord och lägg 3 msk fyllning på varje schnitzel. Krydda med salt och peppar och rulla ihop schnitzeln till en fast rulle. Knyt ihop med kökssnöre så att rullarna håller ihop.
- Hetta upp oljan i en teflonstekpanna och bryn rullarna runtom cirka 4 minuter tills de är gyllene. Lägg över dem i en ugnsfast form och stek i ugnen cirka 15 minuter tills genomstekta. Skär varje rulle i skivor och servera med äpplemos.
Publicerat den
8 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar