Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med en fyllning av kyckling, ost och andra smakrika ingredienser blir de här pitabröden en läcker och fulländad kvällsvickning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda noga samman majonnäs, mjölk och peppar i en skål.
  2. Tärna kycklingköttet, skölj och riv salladen i mindre bitar. Smula sönder osten. Skölj och riv moroten, skiva gurkan och skölj russinen. Blanda ner alltsammans i majonnässåsen, blanda väl.
  3. Skär av 1/2 cm av toppen på pitabröden och öppna bröden försiktigt. Skeda ner kycklingröran i de 4 bröden och lägg dem på tallrikar. Servera genast.
  4. Variation: Prova att byta ut romansalladen mot coleslawsallad och fetaosten mot herrgårdsost. Prova att grilla pitabröden: Värm grillen. Tillaga fyllningen enl anvisning och fyll pitabröden. Svep in varje pitabröd i folie och vik ihop till små paket. Lägg paketen på grillgallret och grilla tills bröden blivit genomvarma, ca 5 minuter. Ta bort folien och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.