Med en fyllning av kyckling, ost och andra smakrika ingredienser blir de här pitabröden en läcker och fulländad kvällsvickning.
Instruktioner
- Blanda noga samman majonnäs, mjölk och peppar i en skål.
- Tärna kycklingköttet, skölj och riv salladen i mindre bitar. Smula sönder osten. Skölj och riv moroten, skiva gurkan och skölj russinen. Blanda ner alltsammans i majonnässåsen, blanda väl.
- Skär av 1/2 cm av toppen på pitabröden och öppna bröden försiktigt. Skeda ner kycklingröran i de 4 bröden och lägg dem på tallrikar. Servera genast.
- Variation: Prova att byta ut romansalladen mot coleslawsallad och fetaosten mot herrgårdsost. Prova att grilla pitabröden: Värm grillen. Tillaga fyllningen enl anvisning och fyll pitabröden. Svep in varje pitabröd i folie och vik ihop till små paket. Lägg paketen på grillgallret och grilla tills bröden blivit genomvarma, ca 5 minuter. Ta bort folien och servera genast.
Publicerat den
9 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar