Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitekaka m kakao

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt onyttig kaka men oxå väldigt god :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Rör ihop alla ingredienserna till smeten. Smörj en plåt och bred ut smeten.
  2. Smält smöret till fyllningen och blanda i övriga ingredienser. Klicka ut den på smeten och grädda i ugnen 15-20 minuter.
  3. Egentligen ska man ha kanel i pitekaka men jag bytte ut det mot kakao när jag hade slut kanel och det blev supergott. (Samma mått om du föredrar kanel) Min svärmor brukar göra denna kaka på 4 msk kanel och 1 msk kakao.
  4. Skär upp kakan i rutor när den svalnat något och servera sockerbomben till vilket tillfälle du föredrar eller skäm bort dig själv med en ruta och ett glas mjölk! :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.