Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza med basilikatopp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En lättbakad och frestande pizza som du gör på hällakakor. Mozzarellaosten smälter fint och basilikayoghurt blir pricken över i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut hällakakorna på plåt med bakpapper. Blanda ketchup, tomatpuré och oregano. Bred ut såsen på pizzorna och fördela den rivna osten ovanpå.
  2. Ansa och klyfta champinjonerna. Skölj kärna ur och skiva paprikorna. Lägg svamp och paprika på pizzorna. Grädda pizzorna mitt i ugnen på 250 grader. Skiva mozzarellan och fördela den på pizzorna. Grädda 5 min till.
  3. Basilikatopp: Strimla basilikan. Rör ner den i yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Servera på eller bredvid pizzorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.