Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzabullar med fårost och pesto

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mina supermumsiga pizzabullar! Favoritrecept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en skål och tillsätt det fingerljumma vattnet, rör tills jästen har löst upp sig. Tillsätt olja, salt och socker samt mjöl. Spara dock lite mjöl till utbakningen. Knåda till en smidig deg och låt jäsa övertäckt i ca 30 minuter. Stek baconet under tiden.
  2. Dela degen i två delar och kavla ut en i taget ca 2-3 mm tjock. Ha på pesto i önskad mängd, samt det stekta baconet. Skär coctailtomaterna i fyra delar och sprid ut.
  3. Smula fårosten över och tillsätt den rivna osten. Rulla ihop och skär i önskad tjocklek som en bulle. Lägg pizzabullarna i bullformar på en plåt och låt jäsa ca 15 minuter övertäckta. Pensla med ägg och strö över lite oregano.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen 200 grader i ca 10-15 minuter,

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.