Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzabullar med skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16-20 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott till mellis eller att ha med på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken till 37°C. Rör ut jästen i mjölken. Tillsätt övriga ingredienser och knåda ordentligt. Låt jäsa under bakduk i 20 minuter.
  2. När degen jäst färdigt, dela den i två lika stora bitar. Kavla ut varje halva till en tunn rektangulär kaka. Bred ut tomatsås över degen.
  3. Strö över den strimlade skinkan och den rivna osten och strö över oregano.
  4. Rulla ihop till en rulle och skär varje rulle i 8-10 bitar. Lägg i bullformar/aluminiumformar och platta till lite. Låt jäsa 30 minuter under bakduk.
  5. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över oregano innan de gräddas i 225°C i 12-15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • netaave 6 mars 2012

    Har ett liknande recept men fyller bara med skinka och riven ost, penslar bullarna innan gräddning och strör på oregano

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.