- Serverar: 16-20 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Gott till mellis eller att ha med på utflykten.
Instruktioner
- Värm mjölken till 37°C. Rör ut jästen i mjölken.
Tillsätt övriga ingredienser och knåda ordentligt.
Låt jäsa under bakduk i 20 minuter.
- När degen jäst färdigt, dela den i två lika stora bitar.
Kavla ut varje halva till en tunn rektangulär kaka.
Bred ut tomatsås över degen.
- Strö över den strimlade skinkan och den rivna osten och strö över oregano.
- Rulla ihop till en rulle och skär varje rulle i 8-10 bitar.
Lägg i bullformar/aluminiumformar och platta till lite.
Låt jäsa 30 minuter under bakduk.
- Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över oregano innan de gräddas i 225°C i 12-15 minuter.
Publicerat den
5 mars 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har ett liknande recept men fyller bara med skinka och riven ost, penslar bullarna innan gräddning och strör på oregano