Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzabullar Vesuvio

(5 kommentarer)  
Pizzabullar Vesuvio Pizzabullar Vesuvio
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Goda pizzabullar som passar till mellanmål eller som utflyktsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Värm mjölken till 37° och rör ut jästen. Tillsätt samtliga ingredienser till degen och arbeta samman den tills degen blir smidig. Låt den jäsa ca 30 minuter.
  3. Kavla ut degen. Bred på tomatpuré och ketchup. Strö över skinka, oliver, ost och oregano. Rulla ihop degen och skär den i 15 bitar.
  4. Lägg bitarna i pappersformar eller i muffinsbleck. Låt jäsa 15 minuter. Pensla med ägget, strö över salt och oregano.
  5. Baka i ugn ca 10 minuter.
  6. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Ohlinda 23 maj 2009

    Tack för ett bra enkelt recept. De blev väldigt goda. MVH Camilla

  • Pappamia 28 augusti 2009

    Jättegoda! Vi tog inga oliver i fyllningen utan strödde några utanpå.

  • tenshi 30 september 2009

    Goda och mättande pizzabullar. Men fyllningen får gärna dubblas eller till och med tredubblas :P Jag gillar fyllning ^^'

  • morsan123 9 mars 2010

    Goda och mättande, tog vetegroddar istället för havrekli. Gör en dubbel sats på en gång för de går åt.

  • katbeghan 23 april 2013

    Gjorde dubbel sats av denna, men utelutade oliver. La istället i lite majs. Blev goda och nyttiga! Perfekt att ha till mellanmål när man blir sugen på något snabbt. Perfekt att ha i frysen. Hittade receptet i en tidning för länge sedan, men har inte testat den förrän nu. KOmmer helt klart att göras flera gånger. Vårt betyg blir en 4:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.