Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzapaj med pesto och mozzarella

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passar bra på buffébordet när man är många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg degen på bakpappersklädd plåt. Vik upp en liten kant av degen runtom och nagga botten.
  3. Bred på pesto och lägg på tomatskivorna och skivad mozzarella. Strö över parmesanost, salta och peppra.
  4. Grädda ca 20 minuter. Låt svalna lite innan du garnerar med basilikan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.