Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pizzasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smaskig pizzasallad. Gott och nyttigt recept! Gör denna pizzasallad som smakar lika bra som på pizzeria. För att få vitkålen mjuk så stöter man den. Prova detta recept som dessutom är nyttigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: Strimla vitkålen. Detta kan göras med kniv för hand eller i matberedare.
  2. Om du vill ha mjuk och saftig pizzasallad, som på en pizzeria gör då så här: Stöt vitkålen, gärna med en stöt (som man brukar använda i en mortel). Eller också kan man "knåda" vitkålen med händerna.
  3. Häll över olja, vinäger, salt och peppar och rör om. Smaka av. Tillsätt ev. mer av ovanstående ingredienser efter smak.
  4. Låt stå i kylskåp, gärna ½ - 1 dygn innan servering, men minst 2 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BarbroNelson 12 januari 2012

    Detta är ett jättebra recept på pizza sallad. Jag tänkte lägga upp det men du hann före :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.