Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Som på pizzerian!!

Ingredienser

Instruktioner

Ta en halvstor kastrull, häll i dom hela tomaterna & oljan. Fras på lite & mosa sedan med gaffel eller stavmixer till en smet. Tillsätt resten av ingredienserna & koka i typ 30 minuter tills den är tjock & fin. Mixa ev lite med stavmixer, eller i en foodprocessor. Klart!! Tänk på att pizzasåsen ska vara kall när den läggs på pizzan, så gör gärna såsen ett tag innan det är dags för pizzabaket!! Lycka till!!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Milla81 24 mars 2008

    God pizzasås, men jag tog nog lite för mycket på pizzan - det är mycket smak i den, så den tar lätt över.

  • vonne 11 april 2008

    Jättegod, men även jag tog på lite för mycket =0}! Kommer att göra den fler gånger!

  • kajsa36 23 april 2008

    Jätte god.. men jag tog bara 2 vitlöksklyftor...och mindre socker tar jag nästa gång då den var för söt i mitt tycke...

  • Kicki8 5 augusti 2008

    God pizzasås, Anväde den i Gratinerad köffärspasta.

  • NyDuschad 29 mars 2009

    väldigt god sås, hade passeradetomater ist funkade utmärkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.