Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasnurror

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Pizzasnurrorna är utmärkta att ha på lut i frysen. Det blir då enkelt att plocka ner något gått i matsäcken när det är dags för utfärd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vatten och matolja till fingervarmt, 37 grader. Smula jästen i en bunke. Rör ut jästen med lite av degspadet.
  2. Tillsätt resten av degspadet, saltet och det mesta av mjölet. Spara lite till utbakningen. Arbeta degen smidig. Låt den jäsa övertäckt ca 30 minuter på en rumsvarm och dragfri plats.
  3. Ta upp degen på ett mjölat bord. Kavla ut den till en rektangulär platta.
  4. Strimla den rökta skinkan. Bred chilisåsen på degen. Fördela skinka och ost över. Krydda med lite oregano.
  5. Rulla ihop degen till en rulle. Skär den i 16 bitar. Lägg egbitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt. Låt dem jäsa ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.
  6. Grädda snurrorna mitt i ugnen ca 8 minuter. Låt dem sedan svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.