Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasnurror med pesto och soltorkade tomater

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Det här receptet kan man variera i oändlighet. Ha på precis vad du tycker är gott på en pizza!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i mjölken. Tillsätt övriga ingredienser och knåda i maskin i ca 8 minuter. Låt jäsa dragfritt under duk i ca 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Knåda degen, dela den i två delar. Kavla ut degbitarna till två rektanglar ca 40x30cm. Bred ut tomatsåsen, klicka och bred ut pesto i 2-3 långa strängar på längden. Hacka de soltorkade tomaterna och sprid ut över pizzan. (Lägg ev. på salamiskivor om så önskas). Hacka färsk oregano och strö över. Salta och peppra. Rulla ihop degen till en rulle. Dela varje rulle i ca 20 bitar (beroende på hur tjocka snurror du vill ha) Lägg dem i bullformar och pensla med uppvispat ägg. Strö över lite torkad basilika. Grädda i ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • eva_jonte 12 juli 2011

    Gu vad GODA dessa var!!! Vilken deg! Super verkligen!!! Hade strimlad skinka och ost i och torkade örter. Toppengoda :-)

  • flisan16 27 juli 2011

    fungerar det att frysa dem efter att man gräddat dem?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.