Min pappa grundade Pizzeria palermo i Göteborg . En gång i tiden fick pizzerian fem stjärnor av fem möjliga på pizzan av en matskribent. Jag kan inte skriva några mängder för vi gjorde så stora satser av pizzasåsen man får helt enkelt smaka sig fram
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Toppenrecept! Använde mig av detta häromdagen. Gick bra att ta de flesta av kryddorna på "en höft" och smaka av. Det som blev över frös jag ner till kommande pizzor ;)
va roligt att du gillade den.. Som sagt vi blandade otroliga mängder på min pappas pizzeria så där av kan jag inte uppge mängd . smakar mig själv fram idag när jag gör den hemma :)
Gjorde denna igår då vi skulle göra panpizza, det blev bra! Tyckte väl det var lite svårt med kryddningen, men det funkar ju att testa sig fram och det är ju en väldigt bra grund!
Proffsigt sås. Men vad hade ni för ost?
vad är det för specielt med det receptet.? vad en matskribent skriver vill jag pzza på. det är mina smaklökar som avgör.