Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzeria Palermos pizzasås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Min pappa grundade Pizzeria palermo i Göteborg . En gång i tiden fick pizzerian fem stjärnor av fem möjliga på pizzan av en matskribent. Jag kan inte skriva några mängder för vi gjorde så stora satser av pizzasåsen man får helt enkelt smaka sig fram

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser och bred på en pizzabotten med valfria tillbehör

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • FAE 1 november 2010

    Toppenrecept! Använde mig av detta häromdagen. Gick bra att ta de flesta av kryddorna på "en höft" och smaka av. Det som blev över frös jag ner till kommande pizzor ;)

  • mammamus 1 november 2010

    va roligt att du gillade den.. Som sagt vi blandade otroliga mängder på min pappas pizzeria så där av kan jag inte uppge mängd . smakar mig själv fram idag när jag gör den hemma :)

  • Kakan1986 3 februari 2012

    Gjorde denna igår då vi skulle göra panpizza, det blev bra! Tyckte väl det var lite svårt med kryddningen, men det funkar ju att testa sig fram och det är ju en väldigt bra grund!

  • Reza 7 september 2018

    Proffsigt sås. Men vad hade ni för ost?

  • sony 30 mars 2023

    vad är det för specielt med det receptet.? vad en matskribent skriver vill jag pzza på. det är mina smaklökar som avgör.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.