Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plättar al dente

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fiberrika pannkaksplättar med tuggmotstånd

Ingredienser

Instruktioner

Lägg flingorna i en bunke och häll på en skvätt av mjölken som får sugas upp av flingorna. Blanda mjöl och bakpulver torrt med en gaffel. Strö sedan blandningen över flingorna och rör runt. Blanda i ägg, filmjölk, margarin, salt och ev lite socker. Värm en stekpanna till medelvärme. Klicka ner smeten i stekpannan och grädda varje sida tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.