Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

se även tillbehör: Champinjon sås Duchesse mos Bernaisesås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär små snitt i tomaterna.
  2. Skär bort foten ur champinjonerna och lägg i vitlöks smör.
  3. Koka blomkålen i ca 5 min så att det finns tuggmotstånd.
  4. Spritsa duchesse moset runt om på plankan. Spritsa även en sträng i mitten på plankan.
  5. Lägg på köttet.
  6. Häll på såsen och lägg på garneringen på ett sätt som ser bra ut.
  7. Ställ in plankan i mitten på ugnen i 225 grader tills moset får en gyllen brun färg.
  8. Ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bengt-Eve 6 januari 2008

    Jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.