Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pljeskavica á la Kerstin

(1 kommentar)  
Pljeskavica á la Kerstin Pljeskavica á la Kerstin
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En jättegod försvenskad version. Men se upp med Ajvar, den kan variera mycket i styrka beroende på märke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, ajvar och kryddor. Stek biffar på medelvärme.
  2. Skala och riv potatisen grovt och finhacka löken. Råstek potatis och lök lite i taget i hälften olja och hälften smör på medelvärme och salta.
  3. Värm upp biffarna igen, packa potatis- och lökhacket i en kopp/skål och vänd upp på tallrik. Servera med ajvar samt bearnaisesås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wenom 21 mars 2013

    Bästa Ajvar finns på City Gross, Brajlovic Ajvar äkta Bosnisk ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.