Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommonspäckad bondlimpa

 
Skriv ut

2 saftiga limpor på drygt 2 timmar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös jästen i fingerljummet vatten. Finfördela smöret och tillsätt salt. Blanda ner hacket. Tillsätt mjölet i omgångar och blanda väl. Jäs ca en timme.
  2. Forma fina limpor på bakbord och skåra den med vass kniv. Låt jäsa under bakduk ca 45 min. Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen i 30 min.
  3. Låt limporna svalna under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.