Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommonspäckad fläskfile

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt o mumsigt :)

Ingredienser

Instruktioner

Bryn fileèrna hela, salta och peppra. Snitta ca 2 cm och lägg i plommon. Koka upp vinet och grädden, låt koka ihop i ca 5-6 min. Lägg köttet i en ugnssäker form, Häll blandningen över köttet och ställ i ugnen ca 20 min på 225. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.