Ett gott plommonsylt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tyckte den blev lite lös i konsistensen men helt ok!
Jag gjorde om lite: Skippade vattnet, nejlikorna och valnötterna, och använde syltsocker, för att få lite fastare konsistens. Dessutom strimlade jag i lite blad av anisisop. Supergott!
Kokade länge men fick inte den tjock att tjockna riktigt.. men den var väldigt god!
Har gjort denna ett par gånger nu. Precis som de andra skriver i tidigare kommentarer blir marmeladen väldigt lös. Därför tillsätter jag röd melatin när jag kokar den. Har inte vågat testa att tillsätta valnötter än, men det kanske blir nästa gång. Annars en väldigt god marmelad!
Har gjort denna ett par gånger nu. Precis som de andra skriver i tidigare kommentarer blir marmeladen väldigt lös. Därför tillsätter jag röd melatin när jag kokar den. Har inte vågat testa att tillsätta valnötter än, men det kanske blir nästa gång. Annars en väldigt god marmelad!