Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plopp-muffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Hade några plopp och ville testa och dom blev mycket goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt.Smält och tillsätt smöret.Tillsätt mjölken.
  2. Blanda mjöl,bakpulver,vaniljsocker och häll det i smeten.
  3. Smält ploppen och rör försiktigt ner den i smeten.
  4. Fördela smeten i en smord muffinsform eller i pappersformar.
  5. Bakas mitt i ugnen i 10-15 min i 200-225 grader.

Kommentarer (1)

  • ChristianB 13 december 2009

    Det skall vara 150 g plopp.6 små eller 3 dubbla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.