Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pocherad lax med vitvinssås och grönsakscouscous

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Nyttigt och smakrikt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vin, buljong, citron och lök i en låg vid kastrull eller stekpanna med lock. Koka upp och lägg i fiskfiléerna Koka på svag värme under lock i cirka 5 minuter tills fisken är klar. Ta upp den och lägg på fat under folie Koka såsen tills det återstår cirka 1 dl. Tillsätt grädde, krydda med salt och peppar och koka upp. Under tiden som såsen reduceras är det lagom att börja med couscousen. Häll vatten och fond, salt och peppar i en kastrull och koka upp. Häll i couscousen och grönsakerna. Dra kastrullen av spisen och låt grynen svälla i cirka 5 minuter tills vattnet har försvunnit. Rör ner lite smör. Lägg fisken i såsen och värm om det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.