Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

Koka korngyrnen i buljongen ca 40 min. Skala löken och skör den i klyftor. Mal de kokta köttet grovt och blanda ner allt i korngynsgröten. Koka allt ca 10 min. Krydda.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 31 mars 2008

    Mycket god och lättlagad. Full pott!

  • maria_wijk 19 oktober 2009

    Precis vad jag letade efter. Tack så mycket för ett recept som var lätt att följa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.