Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pörkölt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Georgs underbara recept på gulashgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök, stek den mjuk utan att få färg i oljan. Dra av grytan från värmen, häll på paprikapulver. Söt och stark efter smak. Häll i tomaterna.
  2. Skär köttet i småbitar, rensa bort en del av fettet. Lägg köttet i grytan (skall inte brynas). Salta och peppra.
  3. Låt koka länge, tills köttet är riktigt mört. Kan med fördel göras dagen innan.
  4. Servera med galuska (ungerska hemgjorda nudlar, mycket goda!), gräddfil och ättiksgurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.