Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pösig ugnspannkaka

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Det här är världens pösigaste pannkakan tack vare knepet att koka upp smeten först. Vill du göra pannkakan ännu mer vintervänlig kan du smaksätta imed ½ tsk stött kardemumma och ett uns rivet citronskal.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop kall mjölk, smör och mjöl i en kastrull. Låt det koka upp under vispning. Låt blandningen svalnat lite. Vispa ner ägg, salt och socker. Häll smeten i en smord ugnsfast form och ställ in den i ugnen, 225˚C. Grädda i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sabinatarkka 28 december 2010

    De mest värdelöstaste recept nånsin .. Om man vill ha en stor klump av allt så är de ju toppen !

  • sanna_elina 10 oktober 2011

    Jättegod pannkaka, jag hade i mer socker för jag gillar en sötare variant och den blev verkligen pösig och fin!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.