Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pösiga bananpannkakor med kolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sliskigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kolasåsen. Smält samman smör, socker, sirap och grädde i en kastrull under ständig omrörning. Låt sjuda i 5 minuter och servera den varm till pannkakorna.
  2. Blanda vetemjöl, mannagryn, bakpulver och salt i en skål.
  3. Vispa ägg, yoghurt, honung och bananer till en smet. Vispa ner mjölblandningen.
  4. Värm en stekpanna med smör och stek fyra pannkakor åt gången av ca 1/2 dl smet, 2–3 minuter per sida tills de får färg. Servera med bananer, hasselnötter och kolasåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.